referenties

Kwaliteit leveren en afspraken nakomen staan altijd hoog in het vaandel bij de werkzaamheden van Marcel Commandeur. Dat blijkt uit alle beoordelingen die zowel bij opdrachten op interim basis als in loondienst zijn ontvangen. Door een gedegen en accurate aanpak worden projecten op tijd en binnen budget opgeleverd. Doeltreffende communicatie is daarbij onmisbaar.

Ruut van Rossen - Head of Corporate Real Estate and Campus Planning bij de Universiteit Utrecht.
"Marcel werkte als programmamanager gebiedsontwikkeling bij de Universiteit Utrecht op interimbasis. Dat was een gouden greep. In korte tijd heeft hij een aantal dossiers vlot getrokken op een buitengewoon degelijke en inhoudelijk sterke manier. Top, als je klussen hebt waar direct resultaat op geboekt moet worden!"

Ingrid De Boer - Algemeen directeur bij woningcorporatie Woonbedrijf.
"Marcel is een zeer loyale en betrouwbare collega. Hij is gedreven, gestructureerd, heeft oog voor het resultaat zonder daarbij de verbinding te verliezen met het team. Marcel heeft het project Gerretsonlaan in een zeer lastige context heel goed gemanaged (op tijd, binnen budget)."

Hans van Vucht - eigenaar Centrum voor Woononderzoek.
"Ik heb Marcel leren kennen bij Woonbedrijf. Ik heb gemerkt dat klanttevredenheid voor een groot deel bepaalt wordt door de kwaliteiten van de projectleider van de opdrachtgever. Centrum voor Woononderzoek heeft meer dan 40 onderzoeken uitgevoerd naar de klanttevredenheid bij renovaties in bewoonde staat. De projecten van Marcel Commandeur scoren altijd hoog en staan altijd in de top! Ik kan Marcel zeker aanraden als projectleider!"

Zie mijn LinkedIn profiel voor meer aanbevelingen en referenties.