over mij

Ik, Marcel Commandeur (geboren in 1978), heb een passie voor projecten! Ik woon in het groene Son en Breugel, omringd door bruisende steden met dito bruisende projecten. Ik ben niet snel van mijn stuk te brengen, iets wat uitermate goed van pas komt bij het begeleiden van complexe projecten en programma's.

Marcel CommandeurHet geheim van mijn persoonlijke ontwikkeling is dat ik niet stil ben blijven staan, maar steeds ben blijven leren en uitdagingen niet uit de weg ben gegaan. Zo heb ik o.a. de postacademische opleiding Strategische Projectontwikkeling en recent nog de master Real Estate & Facility Management afgerond. Hiernaast blijf ik door het volgen van Masterclasses op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen in mijn vakgebied. In 2015 ben ik toegetreden tot het Register van Vastgoed Managers-Expert (RVGME).

Ik heb ruime ervaring als projectontwikkelaar en projectmanager binnen diverse sectoren, zoals woningbouw en utiliteitsbouw. Maar ook civiele techniek en facility management zijn geen onbekend terrein voor mij. Altijd handig om verder te kunnen kijken dan enkel "de bakstenen".

Wilt u mij (zakelijk) beter leren kennen, neem dan contact met mij op. Ik spreek u graag!